Hanna Visuri naisten 15-maajoukkueen kapteeniksi

Tampere Rugby Clubin Hanna Visuri on valittu Suomen naisten 15-maajoukkueen kapteeniksi. Suomen naisten 15-maajoukkue on nyt perusteilla uudestaan muutaman vuoden tauon jälkeen. Maajoukkueen ensimmäinen avoin treenileiri järjestettiin Eerikkilän urheiluopistolla 29.-30. heinäkuuta, ja TRC oli paikalla yhdeksän pelaajan voimin. Hannan intohimoinen asenne rugbyyn ja treenaamiseen paistoi läpi koko leirin ajan sekä kentällä että sen ulkopuolella. Onnittelut Hannalle valinnasta ja hienosta kunniatehtävästä!

Muut pelaajavalinnat 15-maajoukkueeseen ilmoitetaan 14. elokuuta mennessä.

Alla vielä Suomen Rugbyliiton tiedote Hannan valinnasta maajoukkueen kapteeniksi:

“Hanna Visuri on valittu Naisten 15s Rugbymaajoukkueen kapteeniksi. Joukkue kohtaa Ruotsin Helsingin Myllypurossa 21.10.2017. Onnittelut valinnasta!

Hannassa ilmentyy rugbykapteenin tärkeimmät vaatimukset. Hänellä on tinkimätön suhtautuminen harjoitteluun ja itsensä sekä joukkueen kehittämiseen. Hanna pystyy kääntämään ottelun suuntaa omalla esimerkillään, ja kykenee tekemään taktisia muutoksia joukkueen otteissa pelin aikana. Hän on esimerkki rugbypelaajasta josta kaikki voi ottaa mallia.”