Juniorit

Tampere Rugby Clubilla on tarjolla useampaa erilaista junioritoimintaa. Jos sinulla on kysymyksiä junioritoimintaan liittyen, ota yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen tampererugbyclub@gmail.com.

Kesätoiminta

Perjantaisin alkaen 2.6.2017 järjestetään yläkouluikäisistä lähtien matalan kynnyksen ilmaista harrastetoimintaa rugbysta kiinnostuneille lapsille ja nuorille. Treenit järjestetään Raholan nurmikentällä perjantaisin klo 17-18.15. Lisätietoa saat TRC:n juniorivastaavalta Jussi Okkoselta sähköpostitse okkonen@iki.fi

U17- / U20-toiminta

TRC:llä ei vielä virallisesti ole omaa erillistä toimintaa U17- tai U20-joukkueille, mutta ikäluokkaan kuuluvat ovat tervetulleita mukaan treeneihin. Talvikaudella on on järjestetty treenivuoroja, jotka ovat pääsääntöisesti tarkoitettu uusille pelaajille sekä U17-/U20-pelaajille. Lisäksi U20-pelaajat järjestävät omalla porukalla ystävyysotteluita sekä osallistuvat erilaisiin turnauksiin.

U17-sarjat ovat Suomessa vasta kehitteillä, mutta uusien nuorten pelaajien liittyessä seuroihin, sarjan muodostaminen nopeutuu huomattavasti. Suomen rugbyliitto on aktiivisesti aloittanut työskentelemään nuorten kanssa, ja vuosittain on tarkoitus järjestää useampi leiri jossa nuoret saavat laadukasta valmennusta keskittyen juuri nuorille olennaisten asioiden oppimiseen ja kehittämiseen.

Koulut

TRC on käyny laajalti Tampereen alueella vierailemassa kouluilla pitäen yksittäisiä liikuntatunteja tai esittelemässä lajia laajemmin koulujen liikuntapäivillä. Kouluissa esiteltävä rugby on kontaktivapaa versio, jota pelataan vyötärölle laitettaville lipuilla. Tätä muotoa rugbysta kutsutaan lippurugbyksi. Lippurugby sopii aivan kaikille, sillä sitä pelataan täysin ilman kontaktia, mikä tekee siitä soveltuvan kouluille ja jopa alakouluikäisille sekä sekaryhmille. TRC rakentaa jatkuvasti koulukontaktejaan ja yrittää mahdollistaa yhä useammalle nuorelle mahdollisuuden kokeilla lajia turvallisesti.

Koulujen lisäksi TRC osallistuu monille liikuntaleireille, jossa on järjestävästä tahosta kiinni, haluavatko he kontaktia vai kontaktivapaata lippurugbya.

Jos olet kiinnostunut rugbyoppitunneista, ota yhteyttä tampererugbyclub@gmail.com.